×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.
OVER ONS

LUMINOT

Luminot B.V. elektrotechnische en verlichtings groothandel

Al meer dan 50 jaar voorzien wij installatiebedrijven, VVE'S, technische diensten, hotels, horecabedrijven en industrie/productiebedrijven van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Luminot B.V. is een familiebedrijf dat werd opgericht in het jaar 1952 te Amsterdam.

Het bedrijf begon als souvenir groothandel in de centrale markthallen van Amsterdam, en is doorgegroeid tot elektrotechnische en verlichting groothandel. Na de centrale markthallen vestigde Luminot zich in de Jordaan en in de kinkerbuurt te Amsterdam.

In 1975 verruilden Luminot wegens ruimtegebrek het centrum van Amsterdam voor een pand aan de Sloterweg te Amsterdam-Sloten.

In 1985 ontgroeiden Luminot ook het pand aan de Sloterweg en verhuisde naar onze huidige vestiging op de Slimmeweg 10-11 tevens te Amsterdam-Sloten. Inmiddels is de derde generatie van de familie actief in het bedrijf.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een magazijn van 1800 m² groot en we hebben we meer dan 10.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar.

U bent bij ons dus aan het juiste adres voor onderdelen voor verlichting, elektrotechnische installatiematerialen, montagematerialen, schakelmateriaal, groepenkasten, bedrading & kabel, gereedschap, verlichting & armaturen, verlichtings onderdelen en vele andere producten die ons complete en brede assortiment te bieden heeft.